Etter du har bestått teoriprøve:

TGK - T - A1 - B - B (aut) - B96 - BE - Høyhastighets traktor (50 km/t)

Etter du har bestått teoriprøve:

Når teoriprøven er bestått, må du levere en Fullmakt så vi kan bestille førerprøve til deg.

Klikk Her for å levere fullmakt

 

***NB!***

Etter at du har gitt Fullmakt, er det pr. dags dato sett flere måneders ventetid på å få førerprøve ved Orkdal trafikkstasjon. Ventetiden kan variere særlig før, under og etter sommeren. Ventetiden starter når fullmakten er levert!!  Vi bestiller første ledige prøve til den som har ventet lengst.

Grunnen til at vi ønsker å bestille førerprøve for deg, er fordi da er vi sikre på at vi har ledig kjøretøy til din førerprøve.  Dersom du bestiller førerprøve selv kan vi ikke garantere at vi har ledig skolebil til førerprøven din.  Vi får ingen informasjon fra trafikkstasjonen vedr. din selvbestilte førerprøve, så da må du varsle oss snarest!

Ønsker du å avbestille din tildelte førerprøve må det varsles til oss senest 3 virkedager før (før kl. 12:00), ellers må du betale førerprøvegebyret på trafikkstasjonen før ny fullmakt kan gis.

NB!

Dersom du har sagt "ja" på noe i egenerklæringen i Søknad om førerkort (fylles ut før teoriprøve skal gjennomføres), må syns- og/eller legeattest leveres til Statens vegvesen før du får gitt fullmakt.

 

Flere nyheter

Åpningstid kontor

Les mer

Avbestillingsfrister

Les mer

Før du skal ta teori prøve:

Les mer

Husk: GYLDIG LEGITIMASJON til teoriprøve og førerprøve

Les mer

Jobbe hos Strøm trafikkskole?

Les mer

Messenger