Viktig info vedr. oppstart fra 11. mai

Vi hjelper deg på veien til førerkortet

Viktig info vedr. oppstart fra 11. mai

Da har vi endelig fått lov til å starte opplæring igjen fra mandag 11.05.20

Vi vil gjøre oppmerksom på at vi vil måtte prioritere førerprøver som ble avlyst 13.03.20 og frem til nå, samt det er antaglig vil bli litt ventetid på timer da vi ble nødt til å lage venteliste i perioden vi måtte holde stengt (13.03.20-08.05.20).

Vi ber derfor om tålmodighet og håper på forståelse.  Vi vil gjøre vårt ytterste for å ta igjen tapt tid, så godt vi kan, samt oppretteholde bransjestandarens smittevernstiltak.

  • Alle må møte til avtale med rene hender og klær.
  • Bil vil bli vasket og luftet godt mellom hver avtale.
  • Ved sykdom skal det ikke møtes opp til time. Legeerklæring ikke eldre enn 3 dager må leveres (ta bilde og sende på melding til tlf. 92137530)
  • Vedr. betaling:  det skal kun benyttes digitale betalingsløsninger som Vipps eller bankoverføring.  Faktura/betalingsinformasjon sendes på SMS eller e-post.

Kjøretimer etter kl. 16:00 har et tillegg på kr. 100 pr. 45 minutter.

 

Beskjed fra Statens Vegvesen vedrørende bestilling av førerprøver:

Det er kun trafikkskolene som kan bestille prøver til sine elever, og det skal være elever som har fått sine prøver kansellert som skal være priortitert.

Statens Vegvesen vil ikke behandle søknader fra elever som ønsker å komme først i køen pga. jobb og lignende.
Henvendelser om bytte av sensor vil ikke bli prioritert behandlet.

Vi må alle prioritere smittevernet høyt, og vi får håpe at alle holder seg friske. Forsinkelser pga. smitteverntiltak må alle regne med i tiden framover. Førerprøver kan også bli kansellert på kort varsel om det oppstår sykdom/mistanke om smitte, som gjør at vi må ta en sensor ut av jobb. I verste fall blir da alle på noen stasjoner satt i karantene.

Ta kontakt

Messenger

Medlem av:

Trafikkforum-logo