Derfor er ventetidene på oppkjøring lange...

Vi hjelper deg på veien til førerkortet

Derfor er ventetidene på oppkjøring lange...


Trafikkskolene opplever frustrasjon fra elever og foresatte som opplever lange ventetider på oppkjøring. Enda verre er det for dere vi ikke klarer å gi noen dato før førerprøve i det hele tatt.
 
Vi er de første til å beklage at det er slik og vi forstår frustrasjonen mange føler.
 
Bakgrunnen til at det har blitt slik er flere. Norge står midt oppe i en pandemi, med strenge krav til smittevern. Det er en årsak til at ventetidene har blitt som de har. I tillegg har Statens vegvesen kapasitetsproblemer. Det kommer som en følge av at flere ønsker å ta førerkort og at Statens vegvesen ikke har rukket å møte den økte etterspørselen raskt nok.
 
Hver dag sitter vi klare for å bestille de prøvene vi klarer å få tak i. Det er en tidkrevende og mange ganger håpløs oppgave fordi antall prøver som legges ut er svært begrenset. Det er mange andre faktorer også som kan nevnes, men vi begrenser det nå til denne kortversjonen.
 
Trafikkskolen beklager situasjonen vi er oppe i. Vi beklager at elevene må vente og at dere som våre kunder opplever forsinkelser og vanskeligheter rundt det som egentlig ikke burde være noe problem. Samtidig ber vi om forståelse for at det ikke er hos oss forsinkelsen ligger. Vi gjør det vi kan for at du skal kunne få en oppkjøring så raskt som mulig.

Flere nyheter

Elevenes egen side (TABSelev)

Les mer

Avbestillingsfrister

Les mer

Søknad om førerkort

Les mer

Førerprøve: GI FULLMAKT

Les mer

NYHET: Teori film

Les mer

Åpningstider/avdelinger

Les mer

Hybelutleie Strøm Trafikkskole.

Les mer

Vis alle
Messenger