Viktig kunngjøring vedr. oppkjøring (LES ALT!!!)

Vi hjelper deg på veien til førerkortet

Sataens vegvesen- Orkdal trafikkstasjon

Viktig kunngjøring vedr. oppkjøring (LES ALT!!!)

Fra og med mandag 4. oktober kan du bestille førerprøve selv!

Statens vegvesen legger ut oppkjøringstimer via www.vegvesen.no

Som en midlertidig ordning utvider de også bestillingstiden fra 10 til 16 uker frem i tid for førerprøve i førerkort klasse B, samt oppkjøringstimene blir lagt ut på forskjellige dager og klokkeslett (ikke fast dag og klokkeslett som det har blitt gjort de siste 18 månedene)

 

MERK! VI GJØR OPPMERKSOM PÅ:

  • Dersom du velger å bestille førerprøve selv, MISTER DU PLASSEN PÅ VENTETLISTEN hos trafikkskolen, og det er ingen mulighet for å «få tilbake» plassen om du gir ny fullmakt etter at du har slettet fullmakten for å lete etter/bestille førerprøve selv.  Gir du ny fullmakt, havner du bakerst på ventelisten.
  • Bestiller du førerprøve selv MÅ DU VARSLE TRAFIKKSKOLEN MED EN GANG!!! Trafikkskolen får ikke beskjed fra Vegvesenet om din førerprøve, og har ikke innsyn i når du har førerprøve.
  • Trafikkskolen KAN IKKE GARANTERE AT VI HAR LEDIG KJØRETØY på din aktuelle tid for førerprøve om du bestiller førerprøve selv.
  • Trafikkskolen HAR INGEN ANLEDNING TIL Å FØLGE MED PÅ LEDIGE FØRERPRØVETIDER hele døgnet, 7 dager i uken, men vi vil holde et ekstra øye med på førerprøvebestillingene nå når de vil bli lagt ut på forskjellige dager og tider. Hovedsaklig i kontortid som er mandag-fredag, kl. 08:30-16:00.  Til de som står på venteliste vil vi bestille først til dem som har ventet lengst (fra da fullmakt er levert) og vi bestiller så mange prøver vi kan og så ofte som mulig.
  • Dersom du har pakkeløsning hos oss og velger å gjennomføre førerprøve med en annen trafikkskole fordi du bestilte førerprøve selv, og vi ikke har ledig kjøretøy tilgjengelig til din førerprøve, blir ikke resterende tilgodebeløp i pakken refundert. Skal det refunderes tilgodebeløp blir all rabatert undervisning i pakken omregnet til ordinærpris først før eventuelt tilgodebeløp refunderes.

·    

         Til slutt, en liten bønn fra oss:

Trafikkskolen har det sist 1,5 året hatt enorm pågang, hver eneste dag, med spørsmål om hvor man står på ventelisten, hvor lang ventetid som er igjen etc. Det er svært forståelig i den situasjonen vi alle har stått i, og fortsatt står i (!).  En situasjon ingen har bedt om, ikke ønsker og gjerne skulle vært foruten.

Men, vi vil påpeke at fra og med 4. oktober vil slike henvendelser gå på bekostning av tiden vi kan bruke på å finne førerprøve til nettopp deg. Slike henvendelser fører kun til redusert kapasitet for å kunne lete etter ledige førerprøver.

Elever får beskjed med en gang det er blitt bestilt førerprøve! Det går sakte men sikkert fremover (du rykker stadig fremover i køen), og har du ikke fått beskjed om førerprøve ennå så er det rett og slett fordi det står andre i kø før deg som har ventet ennå lengere.

Ta kontakt

Messenger

Medlem av:

Trafikkforum-logo