Hybelutleie Strøm Trafikkskole.

Vi hjelper deg på veien til førerkortet

Hybelutleie Strøm Trafikkskole.

Som et ledd i at Sikkerhetskurs på øvingsbane (glattkjøring) er flyttet fra Orkanger til Stjørdal, kan vi med glede fortelle deg at Strøm Trafikkskole kan tilby sine elever overnatting.  

Dette for å kunne gi våre elever et fullverdig tilbud siden offentlig transport ikke er mulig fra Hitra/Frøya for å komme til sikkerhetskurs bane Stjørdal.

Vi har hatt drift siden første januar 2016 på tre sengeplasser, og har sett også at det er fordel hvis en har førerprøve tidlig på morgenen kan en leie hybelplass for å stille utvilt til førerprøven.  Annen opplæring klasse B kan også gjennomføres i forbindelse med overnattingen.

Hyblene ligger sentralt på Svorkmo, med buss forbindelse 50 meter unna.  150 meter unna har vi dagligvare og pizzeria. Felles kjøkken og bad. Der hvor kjøkkenet er utstyrt med alt nødvendig utstyr. Wifi på hyblene.

Våre hybler har sengekapasitet opptil 6 personer, hvor en får eget soverom. Sengeklær, renhold og håndklær er inkludert.

For å booke plass, gå på www.stromgruppen.no. (bookingkalender ->  Personbil -> Overnatting). Da ser du ledig kapasitet på kalenderen. Og er det tomt, betyr det at hyblene er utleid. Hyblene er først og fremst for våre elever, men kan også leies ut til andre formål.  Ta gjerne kontakt med oss hvis du lurer på noe.

 

Flere nyheter

Derfor er ventetidene på oppkjøring lange...

Les mer

Elevenes egen side (TABSelev)

Les mer

Avbestillingsfrister

Les mer

Søknad om førerkort

Les mer

Førerprøve: GI FULLMAKT

Les mer

NYHET: Teori film

Les mer

Åpningstider/avdelinger

Les mer

Vis alle
Messenger